"I have known and worked with Pekka Huovila on a number of projects and international initiatives for over 15 years. His excellent technical competency combines well with his innovative systems thinking and the ability to deliver practical outcomes for stakeholders and clients. His international reputation is founded on a very solid track record of achievements".

 
Greg Foliente, Senior Science Leader at CSIRO & Professorial Fellow at the University of Melbourne
 
"Pekka Huovila is one of the foremost experts in sustainable building in Finland and worldwide. Pekka has extensive knowledge and experience in sustainable building issues with truly holistic viewpoint to sustainability". 
 
Harri Hakaste, Architect at Ministry of the Environment
 
"Olen tuntenut ja saanut tehdä yhteistyötä Pekan kanssa yli 15 vuotta yhteisen harrastuksemme jääpallon parissa. Alkuvaiheessa toimimme juniorivalmennuksessa ja myöhemmin luottamustehtävissä jääpalloliiton taustavoimissa. Erityisesti arvostan hänen sitoutumistaan ja paneutumistaan lajin markkinoinnissa ja tunnettuuden lisäämisessä. Pekka on erittäin aktiivisesti dokumentoinut ja valokuvannut jääpallo-otteluita ja erilaisia lajitapahtumia niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tämän hän tehnyt täysin oma-aloitteisesti ja pyyteettömästi laskematta tunteja tai saamatta henkilökohtaista etua tai korvausta. Me kaikki jääpalloihmiset ja lajista kiinnostuneet kiitämme Pekkaa tästä työstä ja toivottavasti saamme nauttia Pekan hienoista kuvista myös tulevaisuudessa!"
 
Kari Peuhkuri, Managing Director, Partner at Nordic Interim Finland Oy

testimonials

Follow slab:

  • LinkedIn - Grey Circle

Tel. +358 40 546 0855